Wilt u uw huis in Het Gooi verkopen? Dan is professioneel advies onmisbaar. Als makelaars van Schuyff en Kempers staan wij dan ook graag voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Wanneer wij uw woning in Het Gooi gaan verkopen, kunt u gedurende het gehele verkoopproces op ons rekenen. Van het eerste gesprek tot ondertekening van de verkoopakte bij de notaris: wij kennen de markt en helpen u graag verder. De verkoop van uw woning verloopt zorgeloos met hulp van Schuyff en Kempers!

Uw huis verkopen in 7 stappen

  1. Wanneer u besluit om ons in te schakelen voor de verkoop van uw woning in Het Gooi, helpen wij u uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verkoop. Onze makelaars kennen de markt en kunnen ervoor zorgen dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd dankzij smaakvolle styling en tips. Uiteraard op basis van een volledig vrijblijvend gesprek!
  2. Is het huis tip top in orde voor de verkoop? Dan bepalen we in overleg de optimale vraagprijs. Als beëdigd taxateur hebben we daar veel ervaring mee. Bovendien weten wij exact wat de marktwaarde is van woningen in Het Gooi. 
  3. Vervolgens melden wij uw woning aan bij het NVM uitwisselingssysteem. Op die manier weten alle collega NVM-makelaars dat uw huis op de markt komt. Daarna wordt uw woning op onze eigen website, social media en Funda geplaatst.
  4. Zodra uw woning op de markt komt, starten wij met het inplannen van bezichtigingen. We bereiden potentiële kopers voor op de bezichtiging met een brochure en alle relevante informatie. Direct na de bezichtiging ontvangen de kijkers digitaal een responsformulier. Zo weten we direct wat de kijkers van uw huis vinden.
  5. Ook wanneer de onderhandeling begint, staan wij voor u klaar. Wij hebben de benodigde juridische en bouwtechnische kennis in huis om uw woning voor de beste prijs te verkopen. En natuurlijk houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen; het is al spannend genoeg om uw huis te verkopen. 
  6. Is er overeenstemming bereikt met de kopende partij? Dan stellen wij namens u de koopakte op met daarin de prijs en aanvullende voorwaarden. Ook bespreken wij de juridische aspecten met u. Na ondertekening gaat de koopakte naar de notaris, die de verdere afwikkeling verzorgt. 
  7. Op de dag van overdracht voeren de kopers samen met hun makelaar een inspectie uit. Wij begeleiden deze voor u en nemen gezamenlijk alle meterstanden op. En dan zit ons formele werk zit erop, maar uiteraard kunt u met al uw vragen ook daarna nog bij ons terecht.

Schuyff en Kempers: makelaar in Het Gooi

Wij zijn als makelaars van Schuyff en Kempers al meer dan twintig jaar actief in het vak en beschikken dus over uitgebreide kennis van ons werkgebied. Daarnaast lopen we bij Schuyff en Kempers dankzij ons uitgebreide netwerk altijd een stapje voor. Wij kennen de regio, het aanbod en het prijspeil als geen ander. Dit zorgt er in combinatie met persoonlijke aandacht voor een optimale samenwerking met u als verkoper. Met Schuyff en Kempers wordt het verkopen van een woning een zorgeloos proces!

Wilt u uw woning niet verkopen, maar juist een woning kopen in Het Gooi? Neem dan eens een kijkje op onze aanbodpagina en schakel ons in als aankoopmakelaar. Een woning huren of verhuren is ook mogelijk bij Schuyff en Kempers.