035-6910005 06-58941377

Bewindvoering

Verkoopbegeleiding voor Onder Bewind Gestelden

Bij Schuyff en Kempers begrijpen we de specifieke uitdagingen die kunnen ontstaan wanneer iemand onder bewind is gesteld door de rechtbank, vooral bij de verkoop van onroerend goed. Met ervaring binnen het kader van bewindvoering bieden wij gespecialiseerde begeleiding voor een succesvolle verkoop.

Ons team is goed bekend met de juridische en ethische aspecten van bewindvoering en staat klaar om zowel de cliënt als de bewindvoerder te ondersteunen. We luisteren zorgvuldig naar de specifieke behoeften en omstandigheden van de cliënt onder bewind en handelen empathisch en professioneel.

Wij coördineren nauwgezet met bewindvoerders om te zorgen dat de verkoopprocedure aan alle wettelijke vereisten voldoet. Transparante communicatie en duidelijke rapportage houden alle betrokken partijen op de hoogte van de voortgang.

Bij Schuyff en Kempers geloven we niet alleen in het verkopen van onroerend goed, maar ook in het bieden van een ondersteunende hand aan degenen die betrokken zijn bij bewindvoering. Onze georganiseerde aanpak draagt bij aan een succesvolle verkoop en waarborgt tegelijkertijd de gemoedsrust van alle betrokkenen.

Ons plan van aanpak in een notendop:

  1. Persoonlijk Consult: We starten met een persoonlijk consult om de specifieke wensen en omstandigheden van de cliënt onder bewind te bespreken, uitleg te geven over het verkoopproces en vragen te beantwoorden.
  2. Aangepaste Marketingstrategie: Ons ervaren team ontwikkelt een op maat gemaakte marketingstrategie om het onroerend goed effectief op de markt te brengen, met innovatieve benaderingen om potentiële kopers te bereiken en de waarde te benadrukken.
  3. Samenwerking met Bewindvoerders: We werken nauw samen met bewindvoerders om te zorgen dat alle juridische en financiële vereisten worden nageleefd, strevend naar een soepele samenwerking en transparante communicatie gedurende het hele proces.
  4. Beheer van Bezichtigingen en Onderhandelingen: Ons team neemt de verantwoordelijkheid voor het beheren van bezichtigingen en voert namens de cliënt onder bewind onderhandelingen. We streven naar optimale verkoopvoorwaarden en verminderen de stress die vaak gepaard gaat met deze fasen.
  5. Rapportage en Update: We verstrekken regelmatige rapportage en updates aan zowel de cliënt als de bewindvoerder, met volledige transparantie en open communicatie om iedereen goed geïnformeerd te houden over de voortgang van de verkoop.
  6. Nazorg en Follow-up: Na een succesvolle verkoop bieden we nazorg en follow-up om ervoor te zorgen dat alle betrokkenen tevreden zijn. We blijven beschikbaar voor verdere vragen en ondersteuning.