Wilt u een huis kopen in Het Gooi? Dan bent u bij Schuyff en Kempers aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat een huis een van de belangrijkste aankopen van uw leven is. Er spelen zoveel zaken mee… Zoekt u een vrijstaande woning of een rijtjeswoning? Wilt u een nieuwbouwwoning of juist niet? En in wat voor buurt staat de woning? Is deze veilig en bijvoorbeeld geschikt voor kinderen? Ieder mens is anders en heeft zijn eigen voorkeuren. Wij helpen u graag al uw wensen en uw budget in kaart te brengen. Als alle zaken helder zijn, kunnen wij samen op zoek naar uw droomwoning.

Huis kopen in 7 stappen:

  1. Een huizenzoektocht begint vaak met oriënteren. Maar tijdens zo’n online zoektocht blijven veel zaken onduidelijk. Daarom kunt u bij Schuyff en Kempers vrijblijvend uitzoeken wat uw mogelijkheden zijn en onder andere een gratis waardebepaling van uw huidige woning aanvragen. Wij geven u graag persoonlijk advies.
  2. Hebben we een fijn gesprek met u gehad en wilt u verdere hulp? Dan gaan wij aan de hand van uw woonwensen op zoek naar uw ideale woning. Omdat wij nauw samenwerken met andere makelaars in ons netwerk, weten wij als eerste wanneer uw droomhuis op de markt komt. Zit uw droomhuis er niet direct bij? Dan hebben wij nog andere methodes om een huis te vinden dat aansluit bij uw wensen. 
  3. Als we een huis op het oog hebben, gaan we het samen met u bezichtigen. Terwijl u in alle rust de sfeer van de woning op u laten inwerken, kijken wij naar onder andere de staat van onderhoud en eventuele verborgen gebreken. Dankzij onze bouwkundige kennis en ervaring kunnen we al snel een indicatie geven van de eventuele kosten van een verbouwing. Wilt u hier meer informatie over? Dan zorgen wij voor een aannemer die alles tot in detail onderzoekt.
  4. Voordat u een beslissing neemt over de aankoop van een huis, verzamelen wij alle informatie over de woning en de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan bestemmingsplannen, bouwbesluiten, vervuilde grond en de aanwezigheid van asbest. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen we beter vaststellen wat een realistische prijs is voor de woning. 
  5. Onderhandelen is ons vak. Als beëdigd taxateur betrekken we al onze kennis en ervaring bij het onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. U kunt dat met een gerust hart aan ons overlaten.
  6. En dan volgt het vastleggen van alle voorwaarden en natuurlijk de definitieve aankoop! We brengen een bod uit en komen samen met u tot de definitieve aankoopprijs. Na ontvangst de concept-koopakte, controleren wij deze en lopen we alle voorwaarden met u na. Uiteraard overleggen we alles met u, want een huis kopen is al spannend genoeg. 
  7. Het moment is daar: de dag van overdracht. Op deze bijzondere dag inspecteren wij de woning, kijken we of alle zaken die u zou overnemen in orde zijn, nemen we de meterstanden op en gaan we met u mee naar de notaris. En dan zit ons formele werk erop. Natuurlijk kunt u ook daarna nog met al uw vragen bij Schuyff en Kempers terecht.

Schuyff en Kempers: uw makelaar in Het Gooi

Schuyff en Kempers staat graag voor u klaar als makelaar in onder andere Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Muiderberg en Naarden. Wij zijn al meer dan twintig jaar actief in het vak en beschikken over uitgebreide kennis van ons werkgebied. Daarnaast kennen wij de regio, het aanbod en het prijspeil als geen ander. In combinatie met de persoonlijke aandacht die wij voor u als koper hebben, zorgt dit voor een optimale samenwerking. Met hulp van Schuyff en Kempers heeft u uw droomwoning binnen de kortste keren gevonden! 

Wilt u geen woning kopen, maar juist een woning verkopen in Het Gooi? Bekijk dan de verkoop pagina. Ook een woning huren of verhuren is mogelijk via Schuyff en Kempers.